Kembali Lagi !

work-1515801_1280

Setelah begitu lama berjeda, laman blog ini kembali bersiaran lagi. Dengan wajah yang baharu dan idea-idea penulisan yang segar.

Penulisan laman blog ini terhenti begitu lama kerana begitu banyak sebab. Yang utama adalah proses penyesuaian diri yang berlaku setelah berhijrah dari sistem pengoperasian komputer Windows ke sistem GNU-Linux. Tidak mudah untuk melatih kembali otak dan minda yang sudah terbiasa dengan aliran kerja yang biasa, agar bekerja dengan lancar dalam satu bentuk aliran kerja yang baharu. Alhamdulillah, segalanya dapat diatasi dengan baik setelah beberapa bulan berlalu.

Yang selainnya biarlah masih tersimpan dalam ruang peribadi.

Mudah-mudahan lompang kosong yang begitu lama ditinggalkan akan sentiasa berisi selepas ini. Mungkin, selepas pengalaman tempoh peralihan ini, tulisan-tulisan berunsur ICT pula yang lebih banyak bermunculan di sini. Meskipun laman sosial seperti Facebook dan yang lain-lain semakin menyisihkan fungsi laman blog di ruangan maya ini, penulisan blog tetap menjadi pilihan peribadi dan laman blog ini tidak akan dibiarkan sepi.

Advertisements

Kongsikan Pendapat/Luahan Rasa Anda Di Sini...

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s